Cicom & Copier

  • Geplaatst op: 2018-10-30 16:50:53

  • Auteur: Lynn Kemp

Samen met mededirecteuren Bert Vossebelt en Rob Speldenbrink vormt Jan Copier de drijvende kracht achter (infrastructurele)projecten van topformaat.

Bij Cicom & Copier werken we met passie aan de 'optimale buitenruimte'. Deze 'optimale buitenruimte' is uniek voor elke plek. We benutten de lokale omstandigheden zoveel mogelijk en zorgen voor een vanzelfsprekende inpassing van de gevraagde ontwikkeling.

Dit doen we vanaf het eerste initiatief van ontwikkeling tot ver na realisatie in de fase van beheer en onderhoud. Belangrijke producten die wij maken zijn vormgevende ontwerpen, technische tekeningen, detailleringen, werkomschrijvingen en contracten. Tevens verzorgen we de realisatie en maken beheer- en monitoringsplannen.

Voor elk onderdeel in het proces hebben wij in onze organisatie een team klaar staan en is een nauwe samenwerking georganiseerd tussen de teams. In de teams zorgen we voor borging van onze kernwaarden: praktisch, no-nonsense en met verantwoordelijkheid voor onze diensten en producten.

Ons werkgebied is Nederland en in een enkel geval gaan wij daar ook buiten. We werken aan ontwikkelingen van infrastructurele voorzieningen, in stad en land, in bos,- natuur- en recreatiegebieden.

www.cicomcopier.nl