365 dagen per jaar sneeuwplezier bij Skidôme

  • Geplaatst op: 2018-11-30 13:38:21

  • Auteur: Lynn Kemp

365 dagen per jaar sneeuwplezier bij Skidôme

 

Skidôme is dé locatie voor winters entertainment, waar je 365 dagen per jaar welkom bent. De komende jaren groeien de Skidôme locaties verder uit tot winterse dagattractieparken waar je, weer of geen weer, het leukste dagje uit beleeft.

 

Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen
Skidôme Rucphen ligt in Noord-Brabant in Nederland, net over de grens vanuit België. Plan je dagje uit en leer skiën of snowboarden, speel een potje GlowGolf, ontsnap uit een escape room of drift over écht ijs bij IceKart Rucphen. In het Zeeuwse Terneuzen vind je Skidôme Terneuzen met een indoor sneeuwpiste van 220 meter lang! Of je nu zin hebt in warme chocolademelk met slagroom en apfelstrüdel, een warme maaltijd of een lekkere borrel, op beide locaties kun je de dag afsluiten in één van onze après-ski cafés en restaurants.

 

Thuiskomen bij de beste skischool van de Benelux

We doen er alles aan om onze gasten zichzelf thuis te laten voelen in onze sneeuw. We willen de beginnende wintersporter klaarmaken voor de eerste wintersportvakantie. Voor de indrukwekkende bergen en de adrenaline die ze gaan voelen als ze voor het eerst van de piste gaan glijden. Bij Skidôme nemen we onze gasten alvast mee op reis door onze eigen mooie ervaringen en het ultieme wintersportgevoel te delen. We maken ze enthousiast voor hun eerste keer in de bergen, en nóg enthousiaster voor wat ze bij kunnen leren als ze na hun vakantie weer terugkomen bij Skidôme. Als je gaat skiën of snowboarden, willen we dat je denkt: ‘Ik ga weer lekker terug naar Skidôme, want daar voel ik me op mijn gemak, daar word ik vriendelijk ontvangen en daar word ik in de watten gelegd.’ Daarom zijn we ook 365 dagen per jaar open, omdat we altijd beschikbaar willen zijn voor onze gasten.

 

100-plus accommodatie
We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het ontvangen van grote groepen door het organiseren van evenementen voor scholen, bedrijven en andere groepen. Wij zijn het vangnet: extreem flexibel, bij slecht en bij mooi weer kunnen we meer dan 100 man faciliteren. De afgelopen jaren wisten steeds meer bedrijven de Brabantse en Zeeuwse sneeuw te vinden. We organiseren jaarlijks zo’n 2000 bedrijfsevenementen, relatiedagen en netwerkevents. Ons verkoopteam heeft dus veel ervaring en zet op basis van eerste ideeën, het doel van je dag en het type gezelschap een concept klaar. Het team wordt graag uitgedaagd om van de meest bijzondere aanvragen een succes te maken. Daarvoor bieden we maatwerk aan: denk aan combinatie-arrangementen met externe partijen of toevoegingen aan een standaard arrangement.

 

Daarnaast nodigen we scholen, sportdiensten en stichtingen uit om een volledig verzorgde wintersportdag te ervaren bij Skidôme. Veel bewegen is belangrijk, daarom is onze missie om zoveel mogelijk kinderen op ski’s te krijgen. Tijdens een wintersportdag bij Skidôme krijgt iedere deelnemer maar liefst 3 uur ski- of snowboardles onder begeleiding van onze professionele leraren. Ook is er na de les nog een uur gereserveerd om vrij te oefenen. Uiteraard onder toezicht van de leraren, want het plezier op de piste gaat bij Skidôme hand in hand met veiligheid.

Wanneer je een wintersportdag organiseert, is het natuurlijk wel zo leuk als iedereen deelneemt. Daarom hebben we leraren voor ieder lesniveau!

 

Drift over écht ijs bij IceKart Rucphen!
Bij Skidôme Rucphen vind je ook IceKart Rucphen, Europa’s enige permanente ijskartbaan. Het is verfrissend en leuk voor iedereen: karten op écht ijs. IJskarten doe je in speciale elektrische karts op een ruim 300 meter lange ijsvloer. In groepen van maximaal twaalf personen ga je na een uitgebreide instructie de pitstraat in om een kart te bemachtigen. Wanneer iedereen klaar is, glijd je over de ijskartbaan. Het grote verschil tussen karten en ijskarten is de manier van rijden. Waar het bij karten hoofdzakelijk om de snelheid draait, staat bij ijskarten alles in het teken van driften. Dat vraagt om een perfecte controle en besturing van de ijskart. Binnenkort worden onze karts zelfs vernieuwd met een powerboostknop waardoor je meer vermogen krijgt! Voor het meest verfrissende uitje ben je bij IceKart Rucphen aan het goede adres. Een verfrissende en unieke belevenis waar iedereen een hoop plezier aan zal beleven!