Duinenwater, een groene oase van rust

  • Geplaatst op: 2018-11-12 14:47:49

  • Auteur: Lynn Kemp

Aan de oevers van het Duinenwatermeer in Knokke is het aangenaam wonen. Middenin het groen maar toch vlakbij het centrum vindt u Duinenwater. Deze volledig nieuwe residentiële buurt biedt rust, sportvoorzieningen én shopgelegenheden op één van de mooiste locaties aan de Belgische kust. 

Duinenwater is een volledig nieuw stukje Knokke-Heist met sfeervolle woningen en tal van faciliteiten in een groene omgeving. Die combinatie maakt van Duinenwater een succesvol totaalconcept waar het aangenaam leven is.  

Al sinds de start zijn geïnteresseerden erg enthousiast om er te gaan wonen. Heel wat koppels en gezinnen maakten intussen van Duinenwater hun thuis en elke dag komen er nog nieuwe bewoners bij. Dankzij het totaalpakket is Duinenwater ook de gedroomde locatie als tweede verblijf. 

 

Wonen in de natuur

Duinenwater ligt op wandelafstand van het centrum en de zeedijk. Eens terug thuis, ontsnapt u probleemloos aan de stadsdrukte. Die unieke locatie is ongetwijfeld één van de grootste troeven. Wakker worden met zicht op het meer, wandelen in het uitgestrekte groene gebied … In Duinenwater vertoeft u letterlijk ín de natuur. 

Na een korte wandeling staat u pal in het bruisende centrum. Gezellig dineren in één van de vele restaurants, genieten van de zee of een daguitstap maken naar een andere kustgemeente? In een mum van tijd staat u op het strand en tegelijk bent u snel op weg dankzij de nabijheid van het station.

Ook het domein zelf biedt heel wat mogelijkheden: van winkels tot ontspanningsfaciliteiten voor het hele gezin. U heeft alles wat u nodig heeft, vlakbij huis. 

 

Faciliteiten voor jong en oud

Het Duinwatermeer is de thuisbasis van Lakeside Paradise. In dit walhalla voor watersporters kunnen onder andere kite- en windsurfers zich naar hartenlust uitleven. Voor nog meer waterpret is er het zwembad Sportoase.

De gloednieuwe golf wordt momenteel aangelegd op wandelafstand van Duinenwater. Met 27 holes wordt het één van de grootste terreinen in België en dus de ideale locatie voor elke golfliefhebber. 

Niet alleen sporters, maar ook shoppers vinden hun gading op het domein. In Duinenwater Shopping huizen immers heel wat leuke shops en supermarkten. Binnenkort start trouwens een volgende fase binnen het project waarbij tal van nieuwe winkels worden gerealiseerd. Het shoppingaanbod wordt zo verruimd vanaf de Natiënlaan. 

  

De troeven van Duinenwater 

-     Nieuwe residentiële buurt

-     Unieke en rustige omgeving

-     Vertoeven in de natuur

-     Vlakbij het centrum en het strand

-     Vlot bereikbaar vanaf het station

-     Watersporten op het meer

-     Zwemmen in Sportoase

-     Gloednieuwe golf in de buurt

-     Winkelen in Duinenwater Shopping 

 

Duinenwater Gardens 

Duinenwater Gardens is het laatste nieuwe woonproject dat binnen Duinenwater gerealiseerd wordt. De stijl sluit perfect aan bij de andere woningen in Duinenwater. Deze kleinschalige residentie wordt vlakbij het meer gebouwd en laat u dus volop genieten van de omgeving. 

Tegelijk ligt Duinenwater Gardens op wandelafstand van de nodige voorzieningen zoals diverse winkels. Tijdens uw ochtendwandeling in het groen kunt u dus gerust even stoppen bij de bakker voor een lekker ontbijt. 

 

Uw eigen oase van rust

Duinenwater Gardens ligt op een toplocatie aan het meer. Alle appartementen worden gekenmerkt door hun strak design en de ideale prijs-kwaliteitverhouding. Geen wonder dat al meer dan 60 % van de appartementen verkocht is! Binnen Duinenwater zijn ook nog een aantal villa’s en bouwpercelen te koop. Wilt u graag uw eigen oase van rust in Duinenwater? Wacht dan niet langer en contacteer Immo BiS of Agence Pallen!


Dit project wordt gerealiseerd door Duinenwater Group. Meer informatie op duinenwatergardens.be. 

Immo BiS    verkoop@immobis.be    +32 50 63 20 40

Agence Pallen – verkoop@pallen.be    +32 50 63 16 31